Javier Bustamante Donas és Metge en Filosofia i Ciències de l'Educació per l’ Universitat de Madrid i ha realitzat un doctorat en Ciència, Tecnologia i Societat.
Amb el seu llibre "Societat informatitzada, Societat Deshumanitzada?" va guanyar l’any 1994 el “Premio Fundesco”. En aquest fragment s’utilitza la realitat virtual ,en la que actualment es fa servir per referir-nos al conjunt de percepcions i sensacions generades amb ajuda d’un suport tècnic, com pot ser l’ordinador o qualsevol altre aparell. Però no només la tecnologia és capaç de generar aquest tipus de realitat, sinó que hi ha productes de la ficció o la fantasia que també ho poden fer.
La realitat virtual ha eliminat la frontera entre la realitat i la irrealitat. En la Realitat Virtual les persones poden dur a terme accions, desenvolupar experiències, interaccionar i relacionar-se, construir i reconstruir la seva identitat, és a dir, alhora d’utilitzar xarxes socials hi ha individus que volen exhibir-se com són en la realitat , però només tenint en compte, allò que vulguin que es pensi i que sigui real d’aquest. L'àmplia varietat de possibilitats que ofereix,dóna a conèixer uns certs avantatges que cal destacar , com per exemple: la realitat virtual és compartida en el sentit de la navegació per escenaris virtuals , diferents programes o xarxes socials amb altres persones i no de forma física sinó percebuda i com a últim concepte la realitat virtual conviu amb el món físic .
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada